top of page

OVER ONS

Wij zijn een energiek, flexibel en open-minded team en werken hard voor onze klanten. Wilt u meer weten of langs komen voor een gezellig kopje koffie? Stuur ons een berichtje en wij nemen contact met u op.
Rene Kok
IMG_6782.jpg

René heeft jarenlange ervaring als Sales manager en project manager bij verschillende bedrijven. Maar het werd hoog tijd om zelf aan het roer te gaan staan en ANNONU events was geboren. René barst van de energie en ziet overal kansen en uitdagingen. 

6ef18137-f441-4778-9e3a-d8a1df9df3b2.JPG

Boukje werkt als grafisch vormgever en senior project manager voor ANNONU Media & events. Evenementen organiseren doet zij al jaren en met haar vormgeving vanuit haar uitgeverij tijden weet zij elk event en magazine tot een hoger niveau te tillen.

Uw eigen event of magazine?

Uiteraard kan ANNONU media & events een compleet evenement voor u organiseren of uw eigen magazine van A tot Z tot in de puntjes (en daarna!) verzorgen!

U deelt uw visie met ons en wij zorgen dat het product dat u voor ogen had verrijst.


Het kan zijn dat u een locatie op het oog heeft en nog zoekt naar een mooie invulling, maar het omgekeerde is ook mogelijk: u heeft een fantastisch idee, maar nog geen concrete plannen. Welk traject u ook besluit te volgen, ANNONU media & events kan u altijd van dienst zijn!


Van de eerste brainstormsessie tot het daadwerkelijk uitzetten van de locatie, het regelen van entertainment & muziek , ontwerpen van uitnodigingen tot het neerzetten van de gewenste catering & styling of het concept van uw eigen magazine.

Wij nemen het graag uit handen.

Nieuwe karin en Gerdien.jpg

Karin Goedhart

   Gerdien Barnard

Naast bovenstaande personen werken wij met ervaren zzp'ers om de kosten zo laag mogelijk te houden.

ANNONU media & events
Kooiplein 24A

1901 VW Castricum

M: +31 (0)6 25 34 64 55
F:  +31 (0)8 40 03 67 19

7 dagen per week bereikbaar van 08:30 tot 22:00

 

 

 

bottom of page